Szűrés

A(z) Neo QLED kulcsszót tartalmazó cikkek

A Samsung Neo QLED tévéi az innovatív és a fenntartható megoldásokat ötvözik

2021. szeptember 26. -

A környezet védelme és az éghajlatváltozás elleni küzdelem kiemelten fontossá teszi, hogy a modern technológiákat fejlesztő vállalatok átgondoltan közelítsenek az innovációhoz.

Kulcsszavak: Neo QLED, Samsung
Tovább

A Samsung Neo QLED televíziói elnyerték a VDE Optimalizált Térhangzás tanúsítványát

2021. június 14. -

A Samsung 2021-es Neo QLED televíziói* az elsők között kapták meg az elismert minősítő intézet, a Német Elektrotechnikusok Szövetségének (VDE) Optimalizált Térhangzás tanúsítványát. 

Tovább

A tévé képe vagy valóság?

2021. május 19. -

A Samsung legújabb Neo QLED modelljei letisztult kialakításuknak és lenyűgöző képminőségüknek köszönhetően szinte teljesen valósághű megjelenítésre képesek és akár még a gyakorlott szemet is megtéveszthetik. A vállalat most játékra hívja a felhasználókat, akik két videóban kereshetik az elrejtett Neo QLED tévéket és ezzel nyerhetnek is. Akik nem hisznek a szemüknek, akár a saját otthonukban is kipróbálhatják az új generációs kijelzőtechnológiát és értékelhetik teljesítményét. 

Tovább

Otthoni moziélmény a Samsung készülékeivel

2021. március 26. -

Az otthoni film- és sorozatnézés talán sosem volt még olyan elterjedt szórakozási forma, mint napjainkban. A kutatások azt mutatják*, hogy a felhasználók egyre jobban figyelnek az otthonuk berendezésére, egyharmaduk számára fontos, hogy az érzelmi jólétükhöz is hozzájáruljon minden, a lakásban fellelhető eszköz. Egy jól megválasztott film pedig csodákra képes. A hazai tévétulajdonosok háromnegyede néz rendszeresen filmeket, 55 százalékuk pedig sorozatokat**, a Samsung legújabb készülékeit pedig éppen nekik találták ki. 

Tovább